INTERIEURONTWERP

Altijd een passend antwoord op jouw interieurvraag!

Interieurontwerp Almelo Cindy Zwier

Waarom voor een Brainstorm sessie kiezen?

 

Wil je jouw huis omtoveren tot jouw droomthuis? Hier is waarom deze brainstorm sessie de ideale keuze is:

 1. Snel antwoord op jouw interieurvragen: deze sessie biedt onmiddellijke antwoorden op al je interieurvragen. Geen ellenlange wachttijden, maar directe inzichten voor jou.

 2. Mondeling advies & inspiratie: persoonlijke interactie staat centraal. Je ontvangt op maat gemaakt mondeling advies en raakt geïnspireerd door creatieve ideeën die direct toepasbaar zijn.

 3. Uniek moodboard: ik luister aandachtig naar jouw wensen en mogelijkheden, wat resulteert in een uniek moodboard. Dit visuele kompas geeft je een duidelijk beeld van wat het beste bij jou en jouw huis past.

 4. Flexibel en betaalbaar: deze brainstorm sessie duurt 1½ uur en is ideaal voor ruimtes tot 60m². Heb je meer tijd nodig of advies voor meerdere ruimtes? Dan hanteren we een uurtarief van slechts € 75,- na het eerste 1½ uur.

 5. Snel resultaat: binnen 2 weken ontvang je jouw persoonlijke moodboard, waarmee je meteen aan de slag kunt.

 

Deze brainstorm sessie is de perfecte keuze als je jouw huis wilt omvormen tot een thuis dat echt bij je past. Of het nu gaat om een frisse start of het creëren van jouw droominterieur, wij staan voor je klaar. Maak van je huis jouw thuis met onze brainstorm sessie!

Waarom het Complete interieurpakket kiezen?

 

Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, in een nieuwbouwhuis trekt of een bestaande woning opfrist, het complete interieurpakket is de sleutel tot het creëren van een perfect op elkaar afgestemd interieur dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

Wat je mag verwachten:

 1. Vrijblijvend intakegesprek: we beginnen met een intakegesprek bij jou thuis, waarin we jouw woonwensen bespreken. Van kleuren en materialen tot indeling en accessoires, we luisteren aandachtig naar jouw visie.

 2. Persoonlijke offerte: na de intake ontvang je een offerte op maat, gebaseerd op jouw wensen en behoeften.

 3. Compleet plan: bij akkoord op de offerte starten we met het maken van een uitgebreid plan. Dit omvat een moodboard voor kleur- en materiaaladvies en een interieurontwerp voor de indeling van jouw ruimte.

 4. Mondeling advies & inspiratie: tijdens het proces bied ik antwoord op al jouw vragen en voorzie ik je van waardevol advies en inspiratie.

 5. Zelfstandig aan de slag: met het complete plan in handen, kun je zelfstandig aan de slag om jouw interieur tot leven te brengen.

 6. Flexibel en Betaalbaar: ons intakegesprek duurt 1½ uur en is ideaal voor ruimtes tot 60m². Indien nodig, geldt een uurtarief van €75,- na het eerste 1½ uur. Voor grotere ruimtes of meerdere ruimtes, bekijk ons "Advies op maat" pakket.

 

Dit pakket is de perfecte keuze als je je interieur wilt afstemmen op jouw smaak en stijl, of je nu een nieuwe start maakt in een nieuwbouwhuis of je bestaande woning een make-over wilt geven. Wij helpen je jouw droominterieur te realiseren!

Waarom kiezen voor ons Advies op Maat pakket?

 

Wil je écht alles uit je interieur halen en volledige vrijheid hebben? Dan is ons Advies op Maat pakket jouw ultieme keuze. Hier is waarom:

 1. Jouw wensen, jouw regels: bepaal zelf wat je wilt. Of het nu gaat om ontwerpen voor meerdere ruimtes, advies over meubelselectie, lichtplannen, accessoireplannen, of zelfs een handige shoppinglist; in dit pakket bepaal jij de koers.

 2. Ontspan en vertrouw: terwijl jij achterover leunt, nemen wij al het werk uit handen. Just sit & relax, want wij zoeken alles voor je uit.

Wat Je Mag Verwachten:

 • Antwoord op al jouw vragen tijdens ons intakegesprek.
 • Mondeling advies en onuitputtelijke inspiratie.
 • Deskundig advies over indeling en kleuren.
 • Een op maat gemaakt moodboard dat voortkomt uit ons gesprek.
 • Een volledig interieurontwerp.
 • Extra opties waaruit jij kunt kiezen: ontwerpen voor meerdere ruimtes, slaapkamerstyling, kinderkamerstyling, tuin/balkonadvies, meubelplannen, lichtplannen, accessoireplannen en een handige shoppinglist.

 

Dit pakket is de perfecte keuze als je volledige controle en gemoedsrust wilt bij het inrichten van jouw huis. Laat jouw interieur afmaken en zorg voor een ruimte die perfect bij je past!

Heb je specifieke wensen? Laat het me weten!

Neem contact op via de onderstaande buttons en laat ons jouw interieurdromen verwezenlijken.

Waarom kiezen voor Uurtje Factuurtje?

 

Wanneer je even niet zeker bent welke kleur op de muur past of waar die bank het beste tot zijn recht komt, en je gewoon wilt sparren, dan is ons Uurtje Factuurtje de ideale oplossing.

 

Wat bied ik:

 • Snel interieuradvies: ik voorzie je snel van antwoorden op al jouw interieurvragen.
 • Persoonlijk mondeling advies & tips: je ontvangt waardevol advies en praktische tips om twijfels over kleuren, materialen en indeling weg te nemen.

 

Uurtje Factuurtje is perfect als je die laatste finishing touch aan je interieur wilt geven. Na ons gesprek zie je jouw interieur met nieuwe ogen en heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor de perfecte inrichting.

Nu tijdelijk bij een brainstorm sessie een interieurstyling invulboek ter waarde van € 𝟭𝟴,𝟵𝟱 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀!

(zo lang de voorraad strekt)

Alle bedragen zijn inclusief BTW & inclusief reiskosten binnen een straal van 25km om Almelo. Daarna bereken ik € 0,25 per km.

Heb je nog vragen of wil je een brainstorm sessie of advies aanvragen klik dan op een van onderstaande button en neem contact met mij op.