INTERIEURONTWERP

                  Altijd een passend antwoord op jouw interieurvraag!

Interieurontwerp Almelo Cindy Zwier

Ik begrijp dat jouw huis meer is dan een plek om te wonen. Of je nu in een appartement woont of een luxe villa bezit, iedereen verdient een fijn interieur dat bij hen past en waarin zij zichzelf kunnen zijn.

 

Ik neem de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we de perfecte oplossing kunnen vinden voor jouw interieurproblemen. Ik ben niet zomaar een interieurbedrijf, ik ben jouw persoonlijke en betrokken partner bij het creëren van jouw droominterieur.

 

Elke klant is uniek, daarom bied ik een breed scala aan diensten en pakketten aan die passen bij jouw stijl, smaak en budget. Of je nu op zoek bent naar een complete make-over van je interieur of alleen advies wilt over kleuren, materialen en accessoires, ik heb het juiste pakket voor jou.

 

Als je kiest voor Paint it Black, dan kies je voor kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht. Ik kom graag bij je over de vloer om je beter te leren kennen en jouw interieurbehoeften te begrijpen. Zo kunnen we samenwerken aan het creëren van jouw ideale leefruimte.

 

Waar wacht je nog op? Bekijk mijn pakketten en laat mij weten hoe ik jou kan helpen.

Jouw droominterieur is slechts een klik verwijderd!

Tijdens een brainstorm sessie bij jou thuis gaan we jouw woonwensen bespreken.

Naar aanleiding van deze brainstorm sessie en door goed te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de mogelijkheden ontvang je een moodboard.

 

Brainstorm sessie:

 • snel antwoord op jouw interieurvragen
 • mondeling advies & inspiratie
 • moodboard naar aanleiding van onze brainstorm sessie

 

 

 

Na deze brainstorm sessie heb jij een goed beeld van wat het beste bij jou(w huis) past!

 

Een brainstorm sessie duurt 1½ uur en geldt voor een ruimte tot 60m².

Mocht je meer tijd nodig zijn of wil je advies voor meerdere ruimtes dan geldt na de eerste 1½ uur het uurtarief van € 75,-.

Het moodboard ontvang je binnen 2 weken.

 

 

Deze brainstorm sessie is zeer geschikt als jij nu echt eens van je huis jouw thuis wilt maken of een nieuwe start wilt maken.

Ga je verhuizen of verbouwen? Nieuwbouw of bestaand?

Met dit complete pakket is jij jouw interieur perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor creëer je de sfeer en het gevoel in huis die bij jou past!

 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis gaan we jouw woonwensen bespreken. Denk hierbij aan kleuren, materialen, indeling en eventueel accessoires.

Naar aanleiding van de intake en door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de mogelijkheden ontvang je een offerte. 

Zodra je akkoord gaat met de offerte start ik met het maken van een compleet plan, dit plan bestaat uit een moodboard (kleur- en materiaaladvies) en een interieurontwerp (indeling). 

Ben je na het presenteren van het plan enthousiast en ga je akkoord, dan stuur ik je een factuur. Na betaling van de factuur ontvang je van mij het plan ingebonden waarmee jouw woonwensen in vervulling kunnen gaan!

 

Compleet advies:

 • antwoord op jouw vragen tijdens intake
 • mondeling advies & inspiratie
 • advies met betrekking tot indeling en kleuren
 • moodboard naar aanleiding van intake
 • ontwerp

 

Met dit complete plan kan jij zelfstandig aan de slag!

 

Een intakegesprek duurt 1½ uur.

De prijs van dit pakket is gebaseerd op 1 ruimte tot 60m².

Mochten we meer tijd nodig zijn tijdens ons intakegesprek dan geldt na de eerste 1½ uur het uurtarief van € 75,-.

Wil je voor meer ruimtes advies of een interieurontwerp of heb je een grotere ruimte dan ±60m² verwijs ik je door naar het pakket "Advies op maat".

 

Dit pakket is perfect als je gaat verhuizen of verbouwen, zowel nieuwbouw als bestaand of als je jouw huis een make-over wilt geven.

De titel zegt het al maar in dit pakket ga ik nog een stap verder! 

Kies je voor dit pakket dan kies jij wat je wilt; wil je ontwerpen voor meerdere ruimtes, wil je advies of een plan met betrekking tot meubelkeuze, lichtplan of accessoireplan, wil je dat ik een shoppinglist voor je maak met wat en waar je de materialen, meubels en/of accessoires kunt kopen of heb je andere specifieke wensen mbt je interieur? Dat kan allemaal in dit pakket, just sit & relax, ik zoek het allemaal voor je uit!

 

Advies op maat:

 • antwoord op jouw vragen tijdens intake
 • mondeling advies & inspiratie
 • advies met betrekking tot indeling en kleuren
 • moodboard naar aanleiding van intake
 • ontwerp

Extra opties, jij kiest:

 • interieurontwerpen voor meerdere ruimtes
 • slaapkamerstyling
 • kinderkamerstyling
 • tuin / balkon advies
 • meubelplan
 • lichtplan
 • accessoireplan
 • shoppinglist

 

Met advies op maat maak jij  je interieur helemaal af!

 

Heb je andere specifieke woonwensen laat het me weten en neem contact met me op via onderstaande buttons.

 

Kies voor dit pakket als jij geen omkijken wilt hebben naar het inrichten van jouw huis en het aan iemand anders wilt overlaten.

Kom je er gewoon even niet uit welke kleur er op de muur moet of waar die bank het beste tot zijn recht komt en wil je gewoon even met mij sparren hierover? Ook dat kan! Zowel online als live bij jou thuis*.

 

Uurtje factuurtje:

 • snel antwoord op jouw interieurvragen
 • mondeling advies en tips

Uurtje factuurtje is zeer geschikt als je twijfelt over kleuren, materialen of indeling en nu eindelijk die finishing touch wilt!

 

Na ons gesprek heb jij beter zicht op de mogelijkheden in jouw interieur.

 

 

 

Nu tijdelijk bij een brainstorm sessie een interieurstyling invulboek ter waarde van € 𝟭𝟴,𝟵𝟱 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀!

Alle bedragen zijn inclusief BTW & inclusief reiskosten binnen een straal van 25km om Almelo. Daarna bereken ik € 0,25 per km.

Heb je nog vragen of wil je een brainstorm sessie of advies aanvragen klik dan op een van onderstaande button en neem contact met mij op.