COMPLEET ADVIES

Ga je verhuizen of verbouwen? Nieuwbouw of bestaand? Ga voor dit complete pakket als jij jouw huis perfect ingericht wilt hebben waarbij alles op elkaar is afgestemd. Hierdoor creëer je de sfeer en het gevoel in huis die bij jou past!

 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis gaan we jouw woonwensen bespreken. Denk hierbij aan kleuren, materialen, indeling en eventueel accessoires. Door goed te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de mogelijkheden kom ik tot een compleet advies. Hiervan maak ik een offerte. Zodra je akkoord gaat met de offerte start ik met het maken van een compleet plan, dit plan bestaat uit een moodboard (kleur- en materiaaladvies) en een interieurontwerp (indeling). 

Ben je na het presenteren van het plan enthousiast en ga je akkoord, dan stuur ik je een factuur. Na betaling van de factuur ontvang je van mij het plan ingebonden waarmee jouw woonwensen in vervulling kunnen gaan!

 

Concreet:

  • Intakegesprek
  • Offerte
  • Presentatie plan inclusief moodboard en interieurontwerp
  • Factuur
  • Overhandiging ingebonden complete plan

 

Een intakegesprek duurt 1½ uur.

De prijs van dit pakket is gebaseerd op 1 ruimte tot 60m².

Mochten we meer tijd nodig zijn tijdens ons intakegesprek dan geldt na de eerste 1½ uur het uurtarief van € 75,-.

Wil je voor meer ruimtes advies of een interieurontwerp of heb je een grotere ruimte dan ±60m² verwijs ik je door naar het pakket "Advies op maat".

Heb je nog vragen of wil je een compleet advies aanvragen klik dan op onderstaande button en neem contact met mij op.