ADVIESGESPREK

Tijdens een adviesgesprek bij jou thuis gaan we jouw woonwensen bespreken. Het kan gaan om kleuren, materialen, indeling en/of accessoires. Door goed te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de mogelijkheden kom ik tot een advies. Dit advies ga ik uitwerken en ontvang je binnen 2 weken in je mailbox.

 

Concreet:

  • Adviesgesprek
  • Uitwerken advies (± 2 weken)
  • Advies in je mailbox inclusief factuur

 

Een adviesgesprek duurt 1½ uur en geldt voor een ruimte tot 60m².

Mochten we meer tijd nodig zijn of gaat het om meerdere kamers dan geldt na de eerste 1½ uur het uurtarief van € 75,-.

Nu tijdelijk bij een adviesgesprek een interieurstyling invulboek ter waarde van

€ 𝟭𝟴,𝟵𝟱 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀!

Heb je nog vragen of wil je een adviesgesprek aanvragen klik dan op onderstaande button en neem contact met mij op.

Creëer jouw droominterieur met mijn unieke en inspirerende ontwerpen

Paint it Black is meer dan alleen een webshop. Als interieurontwerper en styliste help ik je graag bij het inrichten van jouw huis. Of je nu op zoek bent naar kleuradvies, woontips of een compleet interieurontwerp, ik denk met je mee en ga voor jou op zoek naar de juiste oplossingen.

 

Ook bedrijven kunnen bij mij terecht. Van het inrichten van een kantoor tot het stylen van een restaurant, we hebben ruime ervaring in het ontwerpen van commerciële interieurs. Samen gaan we voor een interieur dat past bij jouw organisatie en uitstraalt waar jij voor staat.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik sta klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van jouw perfecte interieur en woonaccessoires.

Wil jij ook van jouw huis een thuis maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een interieur te creëren dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Ik verkoop niet alleen toffe woonaccessoires, maar je kunt bij mij ook terecht voor persoonlijk advies en inspiratie zodat je altijd de beste keuze maakt voor jouw interieur. Of het nu gaat om kleur, stijl of indeling, ik sta voor je klaar.

 

Een interieur is namelijk veel meer dan alleen een paar meubels en een likje verf op de muur. Het is de weerspiegeling van wie jij bent en hoe jij je voelt. Het is de plek waar jij tot rust komt en jezelf kunt zijn.

Daarom is het belangrijk dat jouw interieur jouw persoonlijkheid weerspiegelt en bijdraagt aan dat gevoel van thuiskomen.