Over mij

Op zoek naar hippe woonaccessoires, een cadeau of heb je hulp nodig op het gebied van interieur? Woontips en interieurontwerp? Daarvoor ben je bij Paint it Black aan het juiste adres!

Bij mij vind je namelijk de leukste woondecoratie en advies op maat onder één dak.

De tofste items, de leukste ideeën en het vinden van de juiste oplossingen voor je huis of organisatie is mijn passie en hier ga ik dan ook graag het gesprek met je over aan.

 

Ik help zowel particulieren als kleine en grote bedrijven met interieurvraagstukken en kom graag bij je over de vloer om voor jouw problematiek de juiste oplossingen te vinden.

Ik ben daarbij een persoonlijke en betrokken partner. Op deze manier leren we elkaar het beste kennen en kan ik je zeker weten van dienst zijn.

 

Paint it Black werkt volgens de laatste trends.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Paint it Black is in handen van Cindy Zwier. Met haar creativiteit, enthousiasme en tomeloze energie weet ze mensen en organisaties te boeien, te binden en van het juiste advies te voorzien.

Met Cindy haal je een Interieurstylist in huis die, door goed te luisteren en mee te denken met de klant de stijl en kleuren weet te vinden die bij jou of je organisatie past.

Cindy ontzorgt je door een interieurontwerp of stylingplan te maken en creëert en transformeert een ruimte tot een passend interieur.

Wil je alleen een kleuradvies? Ook dat kan uiteraard.

Woon je 3 hoog achter of in een villa, jij verdient een mooi interieur dat bij je past! Daarom biedt Paint it Black interieuradvies en interieurontwerpen aan tegen scherpe prijzen en kun jij voordelig een Interieurstylist inschakelen. 

 

Paint it Black is ontstaan uit passie. Na jarenlang keukens, tegels en sanitair te hebben verkocht en een aantal jaren in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt is Cindy haar hart gaan volgen en heeft ze de knoop doorgehakt om voor haarzelf te beginnen en met de opleiding tot Interieurontwerper te starten.

Tijdens haar loopbaan heeft Cindy veel mensenkennis opgedaan, dit in combinatie met haar kennis, inzicht, lef en een vleugje eigenwijzigheid weet ze ieder interieurvraagstuk tot een mooi en goed einde te brengen.

Cindy heeft strak, modern en Scandinavisch tot haar specialiteiten verworven, maar ook van andere stijlen heeft ze zeker kaas gegeten. Een kei in het creëren van leuke en functionele hoekjes is ze zeker ook! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thuiswerkplek, een rustig leeshoekje of een speelhoek voor de kinderen.

Daarnaast zijn eigenschappen als innovatief, empathie en goede communicatie op Cindy van toepassing.

 

Wacht niet langer en neem contact op met Cindy voor een vrijblijvend gesprek.