Zwart-wit wonen

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 16:17

 

Zwart-wit wonen hebben we te danken aan onze noorderburen. Deze populaire woonstijl komt namelijk uit Scandinavië.

En wie denkt dat zwart-wit wonen saai en kil is; zwart-wit kan net zo knus en comfortabel zijn als een interieur vol met kleuren.

 

Door de rust en eenvoud zijn er namelijk juist tal van mogelijkheden om er op een hele creatieve manier sfeer in aan te brengen.

Zwart-wit wonen is lef hebben, stoer, spannend en stijlvol!

 

Door sfeer aan te brengen in de Scandinavische woonstijl kun je mixen & matchen met verschillende vormen, stijlen en materialen.

Denk hierbij aan natuurlijke materialen zoals hout, metaal en glas maar ook met verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld leer en fluweel creëer je eenheid en maak jij het geheel huiselijk en warm.

 

Start met de basis zoals een zwarte muur of je favoriete zwarte bank.

Door het interieur verder aan te kleden met bijvoorbeeld zwart-wit foto's aan de muur (in diverse maten), lijsten met quotes en leuke teksten of lijsten met voorwerpen zoals een (droog)bloem of een veer.

 

Nog te strak of te streng? Speel dan eens met cirkels, strepen of kruisjes. Of wat dacht je van (grote) letters/teksten op de muur schilderen?

Ook geven planten kleur en een gezellige sfeer in een zwart-wit interieur. Zet eens een set (grote) planten in diverse maten langs de muur in het midden van de kamer, zo word ook gelijk die lange muur doorbroken.

 

Door goed te kijken, te combineren en vooral te durven creëer jij een mooi, warm en stijlvol zwart-wit interieur.

 

Mocht je er toch niet uitkomen of twijfel je, neem dan eens contact op met Paint it Black Interiors voor meer tips of een vrijblijvend gesprek.

 

Ben je op zoek naar mooie accessoires voor in je interieur, neem dan een kijkje in de webshop.

 

 

Geef een reactie:

Heb je vragen of wil je iets anders delen naar aanleiding van deze blog reageer dan via onderstaand veld of mail naar info@paintitblack-interiors.nl

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.