Ontdek De Nieuwste Kerstdecoratie Trends: CreΓ«er jouw magische Feestdagen

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 13:00

Ontdek de nieuwste kerstdecoratie trends: Creëer jouw magische Feestdagen!

Of je nu een fervent liefhebber bent van kerstdecoratie of niet, er zijn altijd trends die je aanspreken en waarmee je jouw huis kunt omtoveren tot een feestelijke oase. Dit jaar is het tijd om de traditionele kerstboom achterwege te laten en te kiezen voor verrassende alternatieven. Bij Paint it Black Interiors delen we graag de nieuwste kerstdecoratie trends, zodat je jouw huis kunt decoreren in stijl en op een unieke manier de magie van de feestdagen kunt vieren.

 

Scandinavische stijl met poedertinten en natuurlijke materialen

Ga dit jaar voor een Scandinavische kerstsfeer met subtiele poedertinten en contrasterende kleuren. Kies voor een cederboompje in plaats van de traditionele kerstboom. Combineer het met natuurlijke materialen zoals hout en glas voor een rustgevend en eigentijds effect. Voeg warme en duurzame materialen toe, zoals vachten en velours, en creëer een gezellige ambiance met goud, messing of brons. Kussentjes, plaids en kaarslicht kunnen niet genoeg zijn tijdens de feestdagen. Zoek je inspiratie voor deze stijl? Ontdek de nieuwste collectie kerstdecoratie in mijn webshop!

 

Retro chic met warme materialen en geometrische vormen

Als je van een retro stijl houdt, ga dan voor kerstdecoratie met warme en tijdloze materialen, gecombineerd met geometrische vormen. Retro is helemaal in dit jaar, dus laat je creativiteit de vrije loop en mix en match verschillende elementen. Denk aan kerstballen in opvallende kleuren en patronen, nostalgische ornamenten en decoratieve slingers. Ga voor retro kerstdecoratie om jouw huis te transformeren in een feestelijk en trendy paradijs.

 

Jungletrend met dieren en dierenprinten

Breng een vleugje wildernis in jouw kerstdecoratie met de jungletrend! Dieren en dierenprinten zijn niet langer alleen voor de zomer. Voeg speelse en authentieke decoraties toe aan jouw kerstboom, zoals ornamenten met dierenmotieven en exotische planten. Maak jouw interieur levendig en verrassend met deze onverwachte kersttrend.

 

Traditionele authentieke kerstdecoratie

Natuurlijk zijn er nog steeds veel liefhebbers van de traditionele kerstdecoratie. Rood, rendieren en sneeuw blijven een hit tijdens de feestdagen. Combineer deze klassieke elementen met warme stoffen zoals vachten en velours, en voeg goud, messing of brons toe voor een elegante touch. Tover jouw huis om in een warme en sfeervolle kerstsfeer.

 

Maak jouw kerstdis compleet met sfeervolle tafeldecoratie

Naast het decoreren van jouw huis, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan jouw kerstdis. Maak een statement met een mooi tafelkleed en onderborden van natuurlijke materialen zoals zeegras. Voor een luxueuze uitstraling kun je kiezen voor onderborden in goud of zwart. Creëer hoogte en variatie op de tafel met een of meerdere etagères en maak het geheel af met stijlvolle servetringen en sfeervol kaarslicht. Jouw feestelijke tafel wordt het stralende middelpunt van de feestdagen!

 

Kerst is niet compleet zonder kaarslicht

Vergeet niet om kaarsen en kandelaars toe te voegen aan jouw kerstdecoratie. Kaarslicht brengt niet alleen warmte en gezelligheid, maar creëert ook een betoverende sfeer. Bij Paint it Black Interiors vind je een uitgebreid assortiment kaarsen en kandelaars om jouw kerstdecoratie compleet te maken.

 

Ontdek de nieuwste kerstdecoratie trends bij Paint it Black Interiors

Of je nu houdt van traditionele of moderne kerstdecoratie, er is voor ieder wat wils. Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door de diverse stijlen. Bij Paint it Black Interiors hebben we een uitgebreid aanbod aan kerstdecoratie om jouw ideale kerstsfeer te creëren. Mix en match verschillende stijlen en creëer een magische kerst die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Stap binnen in de feestelijke wereld van kerstdecoratie bij Paint it Black Interiors en geniet van een sfeervolle en betoverende kerst.

 

Fijne feestdagen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.