OVER MIJ

 

Mijn naam is Cindy Zwier. In 2020 ben ik begonnen met Paint it Black Interiors.

Met mijn creativiteit, enthousiasme en tomeloze energie weet ik mensen en organisaties te boeien, te binden en van het juiste advies te voorzien.

Met mij haal je een Interieurstylist in huis die, door goed te luisteren en mee te denken de stijl en kleuren weet te vinden die bij jou of je organisatie past.

Ik ontzorg je door een interieurontwerp of stylingplan te maken en creëer en transformeer een ruimte tot een passend interieur.

Wil je alleen een kleuradvies? Ook dat kan uiteraard.

Woon je 3 hoog achter of in een villa, jij verdient een mooi interieur dat bij je past! Daarom biedt Paint it Black interieuradvies en interieurontwerpen aan tegen scherpe prijzen en kun jij voordelig een Interieurstylist inschakelen. 

 

Paint it Black is ontstaan uit passie. Na jarenlang keukens, tegels en sanitair te hebben verkocht en een aantal jaren in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen en met de opleiding tot Interieurontwerper te starten.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensenkennis opgedaan, dit in combinatie met mijn kennis, inzicht, lef en een vleugje eigenwijzigheid weet ik ieder interieurvraagstuk tot een mooi en goed einde te brengen.

Ik heb strak, modern en Scandinavisch tot mijn specialiteiten verworven, maar ook van andere stijlen heb ik zeker kaas gegeten. Een kei in het creëren van leuke en functionele hoekjes ben ik zeker ook! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thuiswerkplek, een rustig leeshoekje of een speelhoek voor de kinderen.

Daarnaast zijn eigenschappen als innovatief, empathie en goede communicatie op mij van toepassing.

 

Wacht niet langer en neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.