OVER MIJ

 

Welkom op de website van Paint it Black Interiors! Mijn naam is Cindy Zwier en ik ben de creatieve en energieke initiatiefnemer en eigenaar achter dit bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van strakke, moderne en Scandinavische interieurs, maar ook andere stijlen heb ik zeker in de vingers. Of je nu in een appartementje woont of een grote villa bezit, ik weet voor elk interieurvraagstuk een oplossing te vinden die bij jou past.

 

Met mijn enthousiasme, inzicht en goede luistervaardigheden ga ik aan de slag om een passend interieurontwerp of stylingplan voor jouw woning of bedrijfsruimte te maken. Daarbij hoef jij je geen zorgen te maken over het proces, want ik ontzorg je volledig. Naast complete interieurontwerpen kun je bij mij ook terecht voor kleuradvies.

 

Paint it Black is ontstaan uit mijn passie voor interieurontwerp en -styling. Na jarenlang te hebben gewerkt in de keuken- en sanitairbranche en de zakelijke dienstverlening, besloot ik mijn hart te volgen en voor mezelf te beginnen als interieurontwerper. Inmiddels heb ik mijn eigen specialiteiten ontwikkeld en weet ik ieder interieurvraagstuk tot een mooi einde te brengen.

 

Ben jij op zoek naar een interieurontwerper die naar je luistert, met je meedenkt en je voorziet van het juiste advies? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Bij Paint it Black Interiors ben je verzekerd van kwaliteit en scherpe prijzen.

 

Spreken we elkaar snel?